Meghívó

HAJNAL IMRE MATEMATIKA MÓDSZERTANI NAP ÉS DÍJÁTADÓ

A Bolyai János Matematikai Társulat Békés Megyei Tagozata, a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium, a BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium, a GYSZC Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Kollégium a MTA SZAB Békés Megyei Testülete Matematika Tudományos Műhelye támogatásával április 20-án rendezi meg a XXVII. Hajnal Imre Matematika Tesztverseny és a XV. Békés Vármegyei Középiskolai Matematikaverseny záró rendezvényét, a Hajnal Imre Matematika Módszertani Nap és Díjátadó programját a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban.

A november 30-i és a január 22-i két versenyen 900-nál is több versenydolgozat született, és teljes az ötágú síp, hiszen a Békés vármegyei diákok mellett jelentkeztek Csongrád-Csanád vármegyéből, Heves vármegyéből, Délvidékről, Felvidékről, Kárpátaljáról és Partiumból is: gyönyörű dallamok szóltak a Kárpát-medencében.

A módszertani nap keretében kívánjuk megjutalmazni a legeredményesebb tanulókat és felkészítő pedagógusaikat is.

A szervezők tisztelettel várják a megjutalmazott diákokat felkészítő pedagógusaikkal együtt, illetve minden, a matematika iránt érdeklődőt.

MEGHÍVÓ

Meghívó, Program Letöltés PDF dokumentum formájában